Ιστορία

  1. Αρχική
  2. Ιστορία

2020. Η εταιρεία αλλάζει νομική μορφή, από Λάμπρου Χρ. Αριστείδης σε Λάμπρου Μον/πη Ι.Κ.Ε. με διακριτικό τίτλο "Labrou Solid Wood Processing".

2019. Η εταιρεία, προχωράει σε ανανέωση του στόλου της με την απόκτηση φορτηγού οχήματος τελευταίας τεχνολογίας.

2013. Η εταιρεία πλέον, προσφέρει στους συνεργάτες της και εμποτισμένα προϊόντα (εμποτισμένο deck πεύκο, εμποτισμένα καφασωτά, εμποτισμένη κορμοεπένδυση, εμποτισμένη περίφραξη κτλ.). Με γνώμονα την εξειδίκευση στα δάπεδα εξωτερικού χώρου τύπου deck Ιρόκο, επεκτάθηκε και στην τεχνολογία εμποτισμού ξυλείας σε καφέ απόχρωση, με την εγκατάσταση μονάδας εμποτισμού υψηλής πίεσης (12atm) (high pressure impregnation treatment) στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

2011. Η ανάγκη για διακοσμητικές επιφάνειες από μασίφ ξύλο, οδηγούν την εταιρεία στη δημιουργία της πρώτης ανάγλυφης μασίφ επιφάνειας ξύλου στην Ελλάδα, σε μορφή επενδύσεων αλλά και περιφράξεων.

2010. Μετά από 20 χρόνια προσφοράς και δημιουργίας, ο ιδρυτής Χρήστος Λάμπρου μεταβιβάζει το ποσοστό του στον σημερινό ιδιοκτήτη Αριστείδη Λάμπρου. Μετονομασία της εταιρείας σε «Λάμπρου-ξύλινα προφίλ».

2008. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, λειτουργεί ως κίνητρο για την είσοδο της εταιρείας, σ' έναν καινούργιο τομέα. Αυτόν, των δαπέδων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς και επενδύσεων ειδικής σχεδίασης.

2003. Επεκτείνεται η ποικιλία των παραγόμενων προφίλ (ξύλινα πηχάκια) για  πληρέστερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας.

2001. Η επιχείρηση παύει να έχει την μορφή ατομικής επιχείρησης με την είσοδο του Αριστείδη Χρ. Λάμπρου και μετονομάζεται σε Λάμπρου Χρήστος & Υιός Ο.Ε.
1997. Μεταφορά της επιχείρησης στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.
1996. Η επιχείρηση, με την ενασχόληση και του υιού Λάμπρου (Αριστείδη Χρ. Λάμπρου), προβαίνει στην αγορά έκτασης 3000m² στον Ασπρόπυργο για μετεγκατάσταση της επιχείρησης.
1990. Ιδρύεται η βάση της σημερινής εταιρείας από τον Χρήστο Αρ. Λάμπρου που θέτει την αρχή για την δημιουργία επιχείρησης παραγωγής,διακίνησης και εμπορίας ξύλινων προφίλ, με έδρα την Πετρούπολη.